Печат върху текстил

Барбарон тип круша

Подходящ за реклама на Вашия бранд или продукти.
Удобен за сядане приемащ свободно формата на Вашето тялото.Може да се ползва за заведения, плаж, градина, басейни и всякакви подобни места, където да се насладите на въздушен и приятен комфорт.Той е лек за преместване и може да го поставите лесно където пожелаете.
Външният калъф е изработен от хидрофобизиран (водоустойчив) плат и има UV защита, която запазва наситеността на цветовете дълготрайно. Той лесно се отделя от вътрешността на пълнежа и може да се третира свободно за почистване и измиване.
Ние предлагаме на нашите клиенти и неограничен избор на изображения по Ваши идеи, които можем да напечатаме върху външната му страна – Висококачествена сублимация разполагаща с всички цветове по скалата на CMYK.
Вътрешният калъф, в които са поставени меките EPS гранули е разработен специално за фирма „ДЕОН БГ“ от висококачествен италиански плат (тъкан текстил) непозволяващ високата слънчева температура да изгори или разруши структурата му, като го запазва цялостен и го прави силноустойчив на външни климатични влияния.Той притежава и уникалната способност на разтегливост до 200%, което позволява свободно движение на EPS гранулите в целия обем на барбарона.
Лесно и удобно се изкарва през широкия цип в долната основа на пуфа, който е поставен естетически без да отнема от красотата и симетрията на външния му облик.
Изключително здрав, който ви предлага да прекарате незабравимо своите летни дни и нощи.

Размерите са 90/90. Височина – 130см, ширина – 65см.

Сподели в:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Свързани публикации

Сбогом на болките в мускулите и ставите Болките в мускулите и ставите могат да бъдат напълно облекчени чрез един барбарон. […]

Проведеното в края на изминалата седмица Държавно първенство по стрелба с пневматично оръжие се превърна в поредния успех за Стрелкови […]

Новия баскетболен сезон стартира предсказуемо успешно за DEON SPORT. Като основна марка за официалните екипи на ямболския представителен отбор по [...]
X
Scroll to Top

Не изпускай новите ни продукти

Абонирайте се за да бъдете информирани навреме за нашите най-нови продукти и промоции.