Menu
Барбарон тип круша

Барбарон тип круша

Подходящ за реклама на Вашия бранд или продукти.
Удобен за сядане приемащ свободно формата на Вашето тялото.Може да се ползва за заведения, плаж, градина, басейни и всякакви подобни места, където да се насладите на въздушен и приятен комфорт.Той е лек за преместване и може да го поставите лесно където пожелаете.
Външният калъф е изработен от хидрофобизиран (водоустойчив) плат и има UV защита, която запазва наситеността на цветовете дълготрайно. Той лесно се отделя от вътрешността на пълнежа и може да се третира свободно за почистване и измиване.
Ние предлагаме на нашите клиенти и неограничен избор на изображения по Ваши идеи, които можем да напечатаме върху външната му страна – Висококачествена сублимация разполагаща с всички цветове по скалата на CMYK.
Вътрешният калъф, в които са поставени меките EPS гранули е разработен специално за фирма „ДЕОН БГ“ от висококачествен италиански плат (тъкан текстил) непозволяващ високата слънчева температура да изгори или разруши структурата му, като го запазва цялостен и го прави силноустойчив на външни климатични влияния.Той притежава и уникалната способност на разтегливост до 200%, което позволява свободно движение на EPS гранулите в целия обем на барбарона.
Лесно и удобно се изкарва през широкия цип в долната основа на пуфа, който е поставен естетически без да отнема от красотата и симетрията на външния му облик.
Изключително здрав, който ви предлага да прекарате незабравимо своите летни дни и нощи.

Размерите са 90/90. Височина – 130см, ширина – 65см.

Добавете вашия коментар

Засега няма коментари. Бъдете пръв и оставете коментар по-долу.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Изпратете вашия коментар